#106: INIT TECHNOLOGIES

    /htdocs/Image/00414/INIT.png

    Opšte informacije

    • Naziv projekta
      Modifikacija INVIEW CLOUD SCADA-e, SaaS softverskog rešenja, za potrebe komercijalizacije na EU i Severnoameričkom tržištu
    • Oblast poslovanja
      Informacione tehnologije
    • Sedište
      Novi Sad

    Projektna ideja

    INIT Technologies je softverska start up kompanija nastala iz odeljenja za istraživanje i razvoj kompanije INDAS doo koja se 30 godina uspešno bavi automatizacijom procesa u industriji. Softver inVIEW Cloud SCADA predstavlja uslugu smeštenu u oblak koja omogućava korisniku laku primenu uz vizuelizaciju i kontrolu bilo koje vrste automatizovanih procesa u industriji i prikupljanje podataka iz opreme za automatizaciju ili IoT uređaja. Sve operacije dešavaju se u realnom vremenu (što je veoma bitno kod sprečavanja zastoja u proizvodnji), sa bilo koje lokacije i uređaja. Bez dodatnih infrastrukturnih troškova i troškova skupih softverskih licenci, korisnik može, na jednostavan način, da sagleda kako fabrički procesi funkcionišu, da optimizuje proizvodnju, planira buduće operacije i donosi poslovne odluke.

    Projekat komercijalizacije SaaS rešenja inVIEW Cloud SCADA obuhvatiće izlaganje na najvećem godišnjem događaju, sajmu SPS u Nirnbergu, uz angažovanje UX i UI eksperata koji bi kreirali dodatnu vrednost.

    Da li se slažete sa politikom privatnosti?

    Slažem se Politika privatnosti StarTech