ARTIFIT

  ARTIFIT

  Opšte informacije

  • Naziv projekta
   VRE AI Forecasting Solution
  • Oblast poslovanja
   Informacione tehnologije
  • Sedište
   Beograd-Novi Beograd
  Vrati se na glasanje

  Projektna ideja

  Variable Renewable Energy AI Forecasting Solution je proizvod koji ima za cilj da omogući bolji i tačniji sistem upravljanja i planiranja energetskim eko sistemima, od proizvodnje, potrošnje do prenosa električne energije za proizvođače električne energije, operatere i trgovce.

  Obnovljivi izvori energije su brzo rasli poslednjih godina, vođeni podrškom energetske politike uz smanjenje troškova solarnih fotonaponskih uređaja i energije vetra. Međutim, potreba za tačnim predviđanjima koliko će snage biti “ubačeno” u mrežu u svakom trenutku postaje sve važnija, i u ovom poduhvatu dolazi do izražaja sposobnost veštačke inteligencije da obezbedi bolje predviđanje proizvodnje i upravljanje imovinom.

  Inovativnost proizvoda se ogleda u kombinaciji upotrebe veštačke inteligencije, automatizacije i obrade ogromnih količina podataka kroz mašinsko učenje kako bi zajedno obezbedili bolje predviđanje, operativnu izvrsnost i analitiku, i krajnjim korisnicima smanjili troškove i otvorili mogućnost za konkurentsku prednost.

  Da li se slažete sa politikom privatnosti?

  Slažem se Politika privatnosti StarTech