ENDORFIT

  ENDORFIT

  Opšte informacije

  • Naziv projekta
   Endorfit Online Fitness Platforma
  • Oblast poslovanja
   Ostalo
  • Sedište
   Beograd-Vračar
  Vrati se na glasanje

  Projektna ideja

  Endorfit predstavlja onlajn fitnes platformu, fokusiranu prvenstveno na audio i video sadržaje u oblasti fitnesa, joge, meditacije i vežbi trčanja. Endorfit će takođe ponuditi fitnes uređaje za nošenje sa opcijama praćenja napretka, sugestija za intenzitet vežbanja i personalizovaniju uslugu.

  Platforma je kreirana sa ciljem da pomogne u rešavanju sve prisutnijih problema gojaznosti, nedostatka redovnih fizičkih aktivnosti uzrokovanih loše osmišljenim treninzima ili manjkom vremena. Platforma je napravljena za svakoga - prvenstveno će se fokusirati na grupu korisnika fitnes aplikacija ili uređaja za praćenje, tj. klijente starosti između 20 i 39 godina, prema istraživanju Statiste (2021), ali ostaje prilagodljiva za različite tipove kupaca (B2B i B2G). Predviđeno je da platforma bude dostupna na svim uređajima sa striming mogućnostima kao što su mobilni telefoni, tableti, računari i smart televizori, uz potrebu za stabilnim pristupom internetu da bi se omogućio striming sadržaja. Platforma Endorfit će se prvenstveno nuditi na srpskom tržištu, uz pretpostavku brzog širenja i na čitav region Balkana (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija) jer sve zemlje dele sličnu jezičnu terminologiju.

  Poslovni model ovbuhvata tri ključne opcije: 1) B2C Endorfit koji će biti komercijalno ponuđen redovnim kupcima na osnovu standardnog modela prihoda od pretplate i kupovine hardvera. 2) B2B aplikacija koja će biti direktno ponuđena kompanijama u smislu benefit paketa koji su planirani za zaposlene u kompaniji, uz umanjenje mesečne pretplate u odnosu na broj korisnika. 3) B2G Platforma koja će biti ponuđena institucijama kao što su Ministarstvo sporta, prosvete itd., kako bi postala obavezna fitnes aplikacija za studente, vojnike, sportiste.

  Da li se slažete sa politikom privatnosti?

  Slažem se Politika privatnosti StarTech